2011. január 14., péntek

Szürke egérből jelenség?

A titok igazából ennyi: Felvállalni önmagunkat teljes mértékben, a kinézetünkben is. Önmagunkat adni, azt amilyenek belül vagyunk, belül rendben lenni, és békében lenni önmagunkkal. Ha ki merjük fejezni azt, ahogy érezzük magunkat és fel merjük húzni azt a ruhát, ékszert, stb., ami kifejez minket, akkor őszinték voltunk magunkhoz és kiálltunk magunk mellett. Ennyi a titok. Így lesz egy szürke egérből, aki elbújt a világ elől, mert képtelen volt szeretni magát, egy jelenség, egy egyén, akit a világ észrevesz. ;)

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Azt szeretném mondani, M.M. mindent Jézustól tanult! Nem tud mindent. Mindent csak Isten tud és Jézus. A Szentlélek pedig segít az utunkon.

    VálaszTörlés
  2. Bocs, csak most vettem észre ezt a hozzászólást. M.M. biztosan rengeteget tanult Jézustól, de mindketten emberek voltak 2000 évvel ezelőtt itt a Földön, és Magdolna Ízisz papnő volt, márpedig nem lesz mindenkiből Ízisz papnő. És ha belegondolsz, az se mindegy, hogy ki Jézus felesége, mert annak egy bizonyos szinten lennie kell! Azért Jézus mégiscsak Jézus. :) Egyébként én úgy tudom, hogy Jézus és Magdolna a Krisztusi energia részei, az egyik a férfi, a másik a női. Most rá is meditáltam, Magdolnát kérdeztem és abszolút egységet éreztem köztük, a kettő egy volt. Édes mindegy, hogy melyiküket kérdezed, ugyanazt fogja mondani mindkettő. Szeretem inkább egységben látni a dolgokat. Mindenki azt kérdezze és azt „kövesse”, akit el tud fogadni, aki hozzá a legközelebb áll és ez nekem Mária Magdolna. Attól még én Jézust is nagyon szeretem, és nyilván más, akinek ő áll közelebb rá fog hallgatni és tőle fogja jobban elfogadni a dolgokat, akinek meg Buddha áll közelebb vagy Krisna, akkor ők őt fogják követni, de a végeredmény ugyanaz Ha elolvasod a különböző irodalmakat bárkitől származik is, plejádok, hathorok, Kryon, Krizantén, Mária Magdolna, Szűzanya, Jézus ugyanazt mondják. És igen, a központ Isten vagy Istennő, de legyen a Teremtő, abban mindkettő benne van. ;) Ők is csak a Teremtőt közvetítik és végeredményben mi is a Teremtő részei vagyunk, tehát egyek vele. És bennünk is megvan az a tudás, amire szükségünk van. Mindegy is, szóval én ezzel nem értek teljesen egyet, de nyilván igaz az is, amit mondasz, hogy Jézus és Isten mindent tud és hogy a Szentlélek segít. Na de csak ők tudnak mindent? Szerintem az egységben a tudás is egy. Amit mondtam azt se tekintsd abszolút igazságnak, mert az eddigi legjobb tudásom szerint válaszoltam Neked és az változhat. Nos tehát Te úgy hiszed én meg így, Te abban a hitben érzed jól magad én meg ebben, más meg másban. Én is csak a véleményemet mondtam el mint ahogy Te is. Köszi a hozzászólást, inspirált a gondolkodásra meg hogy kicsit utánakérdezzek Magdolnánál. Minden jót! :)

    VálaszTörlés