Programok


Aktuális programok:Magdaléna fényében 2016. augusztus. 07. 10:00-18:00

Mária Magdolna energiájához kapcsolódva hozzuk létre az egységet. A szív szava szól, a szív hangja hív. A saját belső erőnk megtalálása, a bennünk levő kiapadhatatlan forrás, az álmok mezején megvalósuló élmények fognak össze minket s segítenek átlépni egy másik valóságba, mely örök, mint ahogy te is örök vagy s leszel is.
Ezen a napon Mária Magdolnával kapcsolódunk a neki szentelt helyen Abaligeten. A nap célja, hogy megismerjük Magdolna fizikai-történelmi történetét és lelkünkkel ismerjük meg az ő lényét, mely számomra egy sokkal igazabb valóságot jelent mint amit jelenleg földi személyéről tudunk. Kapcsolódunk hozzá különböző módokon: pl. hanggal, meditációval, tánccal, képekkel. Merítkezünk gyógyító energiájában és gyakoroljuk a vele való kommunikációt.
A nap díja 5000 Ft, részvételi szándékod kérlek augusztus 6-ig jelezd! Köszönöm!Harmónia Klub a Lakits Villában Pécsett

2016.05.05. /csütörtök/ 18,00-20,00 Magdolna ölelésében – a szeretet útján
Mária Magdolna energiáival utazunk, és megalkotjuk a saját valóságunkat róla, története, illetve meditációs technikák segítségével

Helyszín: Lakits Villa - Pécs, Szabadság u 34.

A rendezvény ingyenes

Több információ a Harmónia Klub előadásairól itt: https://www.facebook.com/somogyine.anna/posts/920580208056444?fref=nf&pnref=storyLélek ösvénye –  tábor

 
Ha úgy érzed megakadtál, ha keresed önmagad, ha javítani szeretnél az énképeden és szeretnél kommunikálni tudni saját lelkeddel vagy ha csak ki szeretnéd magad fejezni különböző alkotó módon, ha szeretnél kicsit megpihenni és gyógyulni, ha szeretnéd újraálmodni önmagad és az életed, akkor szeretettel várlak augusztusban egy gyönyörű helyen a Mecsekben, Orfűn.
A táborban szó lesz a pozitív énkép kialakításáról, a természetes életmódról, különböző energetikai gyakorlatokról, meditációs és divinációs technikákról, lélekkommunikációról és többféle gyógymódról. A tábor során különböző vendégelőadók színesítik a programot és egyéni harmonizációra is van lehetőség.  

Jelentkezés és részletes információ: littlewindfairy@yahoo.de

Időpont: 2016. augusztus 4-7
Helyszín: Orfű, kulcsos-ház
Ár: 25.000 Ft/fő (mely tartalmazza a szállást és a reggelit)

Jelentkezési határidő: 2016. május 22.