2011. február 1., kedd

Kristályok a nőiség tükrében V.

Tigrisszem

A tigrisszem viselőjének több családi melegséget, biztonságot és harmóniát kölcsönöz. Különösen gyerekeknél növeli a befogadóképességet, a figyelmességet és tanulási vágyat.

Kék topáz

Önmegvalósítás, önbizalom, bölcsesség, belső gazdagság. Javítja az emésztést és az anyagcserét, erősíti az idegeket, javítja a gyenge látást, serkenti az energia áramlását a meridiánokban. Oldja a hasfájást, segít fogyás és étkezési zavarok esetében (néha a kóros soványságon is).

Aranytopáz

Öntudat, önbecsülés. Nagylelkűség, karizma, pozitív életszemlélet. Segít az emésztési és étkezési zavarokon, növeli a női termékenységet.

Kék turmalin

Hűség, erkölcs, felelősség, elfogadás, szellemi szabadságra törekvés. Felszabadítja az elfojtott érzelmeket és könnyeket. Segít a hiperaktivitáson, a növekedési és fejlődési zavarokon.

Vörös turmalin

Élénkség, öröm, együttérzés, vállalkozó kedv, a kapcsolatok öröme, báj. Lelki melegséggel tölt el, javítja a szexualitást, erősíti az idegeket, jó hatással van a vérre, májra, szívre, és a nemi szervekre.

Zöld turmalin

A zöld turmalin nem csak gyógyító, hanem megújító és fiatalító tulajdonsággal is rendelkezik, amely kihat a barátságokra, családra és a partnerkapcsolatokra is. Segít a szellemet, a lelket, az elmét és a testet egy harmonikus egységgé összekapcsolni. Támogatja a kreativitásunkat, életörömöt hoz és testi, lelki és szellemi regenerációt biztosít.

Türkiz

Önrendelkezés, felelősség, védelem. Jó menstruációs zavarokra, gyomorégésre, rosszullétre.

Tűzopál

Életöröm, lelkesedés, ötletgazdagság, ösztönösség, vidámság, erotika, a nemiség öröme. Gyorssá tesz, növeli a teljesítőképességet. Növeli a potenciált és a termékenységet. A szexuális unalom egyik legjobb ellenszere

Zafír

A bölcsesség, a hűség, eszesség és a tiszta ész köve, mely több összetartozással ajándékozza meg a házasságot. Erősíti az erényeket, valamint hozzásegít őszintének és egyenesnek maradni az életben. Több céltudatossággal áld meg bennünket, hogy nekilássunk kívánságaink, igényeink és céljaink megvalósításához. Megóv a gyakori érzelmi kitörésektől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése