2011. december 23., péntek

Mária Magdolna üzenet 2011 karácsony


Kértem üzenetet, de igazából mostanában a szavakon túli dolgokat fontosabbnak tartom. Magát a rezgést és a személyes kapcsolatot Magdolnával, amit a hangok és a mozgás avagy a  lélek és a test imája jól elősegít. Az üzenete végeredményben ugyanannak az összefoglalója, amit eddig is mondott, talán mert az a lényeg, illetve amit más égiek is mondtak. Vagy egy éve érzem azt, hogy nincs igazából sok új, már mindent elmondtak és már mindent tudunk, minden bennünk van és ezt élnünk kell a mindennapjainkban. Talán ez az, ami nehéz. Ez most meditáció és üzenetek keveréke, amit megosztok. 
A meditációmban összekapcsolódtunk egymással a szeretet hálóján keresztül. Láttam a lényeket a hálón és nagyon boldogak voltak. Üzenet: „Nyisd meg a szíved, bízz, engedd el magad. Összekapcsol minket a szeretet, a fény pedig gyógyít.” Aztán folytatódott a meditáció és úgy éreztem, hogy a szavak nem fontosak, sokkal inkább az érzés és a személyes kapcsolódás számít. Aztán ismét egy üzenet: „Kapcsoljátok össze / egyesítsétek fényeteket. Mindegyikőtök értékes. Sok munka van már mögöttetek, sok mindent megtettetek már, most figyelmeteket irányítsátok arra, ami előttetek áll. Figyeljetek, tartsátok nyitva szemeteket. Jól haladtok utatokon. A dolgok megtörténnek és változnak. Nyissátok meg magatokat arra, ami következik /ami előttetek áll és váljatok vele eggyé, lélegezzétek be és maradjatok benne…Tartsatok ki az mellett, amiben hisztek. Teremtsetek, mert a teremtés a lényetek esszenciája/lényege. A szeretet, az élet olyan gyönyörű és ti ennek részei vagytok! Csodálattal tekintünk rátok. A szívünkben, a szívünkön keresztül találkozunk. Emlékezzetek: semmi sem létezik, ami a szíven kívül van.
A szeretet a lényeg(etek), érezzétek és váljatok vele eggyé.”
Aztán láttam Magdolnát, Jézust, Máriát, az égieket. Boldogok voltak, sugárzott róluk az öröm, és ez engem is felvidított. Az üzenetük lényege kb. ez: „örüljetek, érezzétek jól magatokat. Emlékezzetek a fényetekre és engedjétek ragyogni. Elkísérünk titeket ezen az utolsó szakaszon, mindent tudtok, ne keseredjetek el, ne adjátok fel, mert veletek vagyunk és megáldunk titeket…
Emelkedjetek fel velünk…várunk…” Végül nagy fényt láttam körülöttük. Jó volt ez a fény. És egy utolsó üzenet egy napra rá: „Mi mind veletek vagyunk most.…Átadom nektek az üzenetet, hogy ne féljetek a közelegő jövőtől. Minden rendben van, nagyon szeretlek titeket, folytassátok utatokat…
Megáldalak titeket a szeretet ünnepén.”
Hát, ez volt az üzenet.
Aztán megint meditáltam. És a mostani karácsony lényege számomra az együtt-lét. A szeretetben levés, örülni egymásnak és csak úgy együtt-lenni. Valahogy nem egy olyan különleges karácsony, hanem egyszerűen csak a fényről szól és az együtt-létről, ami tulajdonképpen minden nap megvalósítható egy meditációban.

1 megjegyzés: