2010. július 12., hétfő

Nemzetközi kapcsolódás az egységért

Az amerikai Soul Support Systems (lélek-támogató-rendszer) 2010. június 30. óta tart minden szerdán egy világméretű nemzetközi napot az egység elősegítésére. Íme Flo hírlevele:

Az egyesülés kegyelme – csatlakozz hozzánk, hogy együtt építsük a kegyelem tartóedényét

Kedveseim,

Az emberi tudatosság a teljesség egységállapota felé halad! A teljesség vagy egyesülés eme állapotában megvan az a lendület, lehetőség, hogy energetikailag kapcsolódjunk a hiedelmek, ideológiák és dogmákon túl. Így minden egyes ember lényege kapcsolódik az emberiség kiterjedésének mintájába.
A kegyelem e pontjáról felfedezhetjük, hogy az egyes darabok hogyan illeszkednek egyenrangúan egymásba, és így tisztelet övezi a tiszta tudatosság megbecsülését, a létezés megbecsülését és az élet megbecsülését. A kegyelem ezen állapotában az egyének magabiztosabbak, világosabban érzékelnek, és jobban érzik az egységet. Ez sokkal nagyobb mértékben segíti elő az egészhez való kapcsolódást. Ekkor lényegében minden egyensúlyba kerül, sokkal nagyobb mértékben felemelve minden résztvevőt, mintsem hogy elérné ezt a különböző ideák, illetve mások megerősítése vagy elfogadása által.
Csatlakozz hozzánk, építsük fel és tapasztaljuk meg együtt az egyesülés kegyelmét minden szerdán este 9-kor középeurópai idő szerint  (csendes óceáni idő szerint délben). Kb. 10 percig tartjuk a teret.


Áldás,

Flo Magdalena
A lélek-támogató-rendszer vezetője
http://www.soulsupportsystems.org/

A Flo által tartott események ált. telefonosak, aki megteheti, az hívhatja akár skypeon a köv. számot: 323-417-0075, elérhetőségi kód: 333248 #.
Mivel sokak számára ez a lehetőség kilőve, szerintem elég ehhez a világméretű meditációhoz gondolatban csatlakozni. Egyszerűen elképzeled, ahogy csatlakozol az ottani emberekhez és érzed, ahogy egyre több ember csatlakozik a világ minden pontjáról és érezd a szeretet egységét. Segíthet, ha közben Mária Magdolnára vagy Krisztusra gondolsz, tulajdonképpen ez egy krisztusi energiára vagy krisztusi szeretetenergiára való kapcsolódás, erősítve az emberek közti és az isten és ember közti egységet. A szándék a lényeg, a többiben az égiek segítenek. :)
Akinek van kedve, csatlakozzon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése