2010. december 11., szombat

Kristályok a nőiség tükrében III.

Krizokolla

A krizokolla az anya és a gyerek védő köve lehet a terhesség ideje alatt. Megemeli az életerőnket, több vállalkozói kedvhez vezet, támogatja a harmóniát. Nyugtató hatásán keresztül feloldja a stresszt és nyugtatja az idegeket. Megóv bennünket a gyűlölettől és a haragtól, nyugalomba, toleranciába és szeretetbe alakítja át azt.

Krizopráz

Védettség, bizalom, konfliktuskezelés, türelem. Féltékenység, szerelmi bánat, kapcsolati problémák, rémálmok, terhek, szexuális problémák esetén javallott. Segíti a szervezet méregtelenítését, a salaktalanítást. Hatékony allergiákra, bőrbetegségekre, gombás fertőzésekre.

Kunzit

Odaadás, alázat, hűség önmagunkhoz. Javítja az emlékezetet és a megérzést. Segíti elfogadni, elviselni mások közelségét és a kritikát, erősíti bennünk a türelmet és a szolgálatkészséget. Csillapítja az idegfájdalmakat, a fogfájást, oldja a szív környéki feszültségeket.

Fehér labradorit / szivárvány holdkő

Tapintatosság, érzékenység, ötletgazdagság, éberség, megfigyelőképesség. Fokozza az intuíciót, a médiumi képességeket, és a művészi adottságokat. Javítja a közérzetet, a női hormonális ciklust, enyhíti a menstruációs panaszokat.

Larimar

Elősegíti a gyermekek fejlődését.

Lápisz lazuli

Támogatja a barátságra, szerelemre és partnerkapcsolatra való igényt. Segít a blokkokat, a félelmeket és az előítéleteket leépíteni. Elnyújtja a menstruációs ciklust.

Malachit

Intenzitás, kíváncsiság, szépség, az érzések kifejezése. Szerencsét és harmóniát hoz a partnerkapcsolatba. Vigaszt és reményt ad a szerencsétlen szerelemben. Felszínre hozza a tudattalan érzelmeket, hatásos a tartózkodó, bizonytalan emberek számára és segít valamennyi pszichoszomatikus megbetegedésnél. Feloldja a negatív élményeket, amelyek a múltból származnak. Erősíti a nőies mágnességet, azaz a hölgyeket titokzatosabbá és elbűvölőbbé teszi. A malachit érzelmi közvetlenséget, őszinteséget ad, javítja a kitartást. Megóv a negatív sugárzásoktól. Feloldja a gátlásokat, segít úrrá lenni a szexuális nehézségeken. Méregtelenít, savtalanít, enyhíti a görcsöket, a rosszullétet, a hányást, a reumát és köszvényt. Erősíti a női nemi szerveket, gyógyír a menstruációs panaszokra, megkönnyíti a szülést. Jó a szülés utáni tejképzésre. Támogatja a gyerekek fejlődését.

Nefrit

Kiegyensúlyozottság, harmónia. Véd a külső nyomással és agresszivitással szemben, belső egyensúlyt teremt.

Nemesopál

Életöröm, képzelet, érzékiség, derű. Csábossá, szellemessé és találékonnyá tesz. Enyhíti a gyászt, a depressziót. Salaktalanít, segít a fiatalság és egészség megőrzésében.

Pinkopál

Feloldja a gátlásokat, a szégyent és a szégyenlősséget, javítja a megérzéseket, növeli bennünk a jóindulatot.

Felhasznált irodalom: Michael Gienger-Joachim Goebel: Kristályvíz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése