2022. január 17., hétfő

Mária Magdolna üzenete

 

Ne aggódj annyit. Ne légy olyan szomorú. Érezd, hogy veled vagyunk. Mindig veled vagyunk, amikor hívsz, amikor kapcsolódsz hozzánk. Érezd, hogy biztonságban vagy. Örülj! Szeretet vesz körül. Engedd el a félelmed. Tartsd meg a fény terét. Ez a dolgod. Tartsd meg magadban és körülötted a fényt. Tedd ezt meg! Megadom neked a bátorság, a biztonság és a szeretet érzését. A szeretetnek sokkal nagyobb ereje van, mint te azt gondolod.

Engedd el magad. Feltöltelek azzal az érzéssel, amire a lelkednek szüksége van. Végtelen szeretettel és szabadsággal. Végy egy mély lélegzetet, és engedj el minden negatívat. Csak engedd, hadd menjen. Megértem a félelmedet, de szerinted mi Isten akarata a Földdel?

Tartsd meg a szeretet vízióját. Minden nap érezd a szeretet. Mozogj és táncolj, hadd múljon el aggodalmad. Fogom a kezed. Érezd, hogy egyek vagyunk. Képes vagy arra, hogy megváltoztasd a világod. Képes vagy arra, hogy cselekedj.  Számítasz. Együtt vagyunk. Képzeld ezt el, és tarts ki mellette, és tarts ki az álmod mellett. Segítünk. Veled vagyunk. És kérlek, ne felejtsd el: ne felejtsd el, hogy az idő most van, és hogy mi mind egyek vagyunk! Mindenki ugyanabban a helyzetben van. És van segítség. Tényleg nem vagytok egyedül. Kapcsolódjatok! Kapcsolódjatok szellemileg és fizikálisan is! Szeretet. Végtelen szeretet van veletek.

Hozz fényt az életedbe és másokéba is. Szeress szabadon, szeress szívből. Engedd meg magadnak, hogy szabadnak és szeretve érezd magad. Veled vagyunk. Ne aggódj, csak szeress. Ez a lényeg. A SZERETET.

MM 2021. 01. 15.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése