Programok


Aktuális programok:

Szeretnék létrehozni egy női csoportot, amely főleg a természet (Földanya) ciklusára hangolódva működik. Meditáció és egyéb technikák által kapcsolódunk az isteni női minőséghez és annak különböző megnyilvánulásaihoz, illetve a négy elemhez. Majd az adott időszakra jellemző dolgokat nézzük meg, hogy hogyan vannak jelen életünkben. Az istennői energián kívül, Mária Magdolna, Szűz Mária és Földanya energiát is behívjuk a térbe, hogy segítsék folyamatainkat.

Szeretnék egy nővéri csoportot, ahol együtt jól érezzük magunkat, gyógyulunk és fejlődünk, ahol szabadon tudunk beszélni női és egyéb témákról, mint pl. a menstruáció, a szexualitás, az anyaság vagy a nagymamaság, ahol tudjuk egymást támogatni folyamatainkban.

 A csoport Földanya évköre szerint működik, ez azt jelenti, hogy az elengedéssel kezdünk november 1 környékén. Először minden nehezéktől megszabadulunk, beszélünk a halálról, az elmúlásról, magunkba nézünk, számot vetünk életünkkel, majd elengedjük, amire már nincs szükségünk. Az ezt követő alkalmakkor pedig megálmodjuk, hogy mit szeretnénk az életünkbe és elkezdjük megvalósítani azt. Majd ismét elkezdünk elcsendesedni, megpihenni Földanya ölelésében, s azután pedig már egy új évkör kezdődik.

A csoportot évi 16 alkalomra terveztem. 8 fő és 8 kiegészítő alkalom. A főalkalmakkor megismerjük az időszak jellemzőit, a kiegészítő alkalmak inkább egymás segítéséről, támogatásáról szól, annak megbeszéléséről ki hol tart a folyamatában. Mivel ez egy folyamat, jó lenne, ha az, aki a csoportba bekapcsolódik, legalább a nyolc főalkalmon részt venne. Viszont, ez sem kötelező. Szeretném, hogy ez is szabad maradjon, mivel a csoport lényege, hogy azért legyünk együtt, mert szeretnénk együtt lenni. Egy alkalomra 1,5, max. 2 órát szeretnék szánni, illetve meglátjuk, mi az igény. Az ára adományos lesz, amit nektek megér. A csoportot szeretném offline (a szabadban, egy kis túrával összekötve), és online formában is működtetni.Magdaléna fényében 2016. augusztus. 07. 10:00-18:00

Mária Magdolna energiájához kapcsolódva hozzuk létre az egységet. A szív szava szól, a szív hangja hív. A saját belső erőnk megtalálása, a bennünk levő kiapadhatatlan forrás, az álmok mezején megvalósuló élmények fognak össze minket s segítenek átlépni egy másik valóságba, mely örök, mint ahogy te is örök vagy s leszel is.
Ezen a napon Mária Magdolnával kapcsolódunk a neki szentelt helyen Abaligeten. A nap célja, hogy megismerjük Magdolna fizikai-történelmi történetét és lelkünkkel ismerjük meg az ő lényét, mely számomra egy sokkal igazabb valóságot jelent mint amit jelenleg földi személyéről tudunk. Kapcsolódunk hozzá különböző módokon: pl. hanggal, meditációval, tánccal, képekkel. Merítkezünk gyógyító energiájában és gyakoroljuk a vele való kommunikációt.
A nap díja 5000 Ft, részvételi szándékod kérlek augusztus 6-ig jelezd! Köszönöm!Harmónia Klub a Lakits Villában Pécsett

2016.05.05. /csütörtök/ 18,00-20,00 Magdolna ölelésében – a szeretet útján
Mária Magdolna energiáival utazunk, és megalkotjuk a saját valóságunkat róla, története, illetve meditációs technikák segítségével

Helyszín: Lakits Villa - Pécs, Szabadság u 34.

A rendezvény ingyenes

Több információ a Harmónia Klub előadásairól itt: https://www.facebook.com/somogyine.anna/posts/920580208056444?fref=nf&pnref=storyLélek ösvénye –  tábor

 
Ha úgy érzed megakadtál, ha keresed önmagad, ha javítani szeretnél az énképeden és szeretnél kommunikálni tudni saját lelkeddel vagy ha csak ki szeretnéd magad fejezni különböző alkotó módon, ha szeretnél kicsit megpihenni és gyógyulni, ha szeretnéd újraálmodni önmagad és az életed, akkor szeretettel várlak augusztusban egy gyönyörű helyen a Mecsekben, Orfűn.
A táborban szó lesz a pozitív énkép kialakításáról, a természetes életmódról, különböző energetikai gyakorlatokról, meditációs és divinációs technikákról, lélekkommunikációról és többféle gyógymódról. A tábor során különböző vendégelőadók színesítik a programot és egyéni harmonizációra is van lehetőség.  

Jelentkezés és részletes információ: littlewindfairy@yahoo.de

Időpont: 2016. augusztus 4-7
Helyszín: Orfű, kulcsos-ház
Ár: 25.000 Ft/fő (mely tartalmazza a szállást és a reggelit)

Jelentkezési határidő: 2016. május 22.